Sposób przygotowania

Udko myjemy i gotujemy .Gdy będzie robić się miękkie dodajemy warzywa wszystkie starte na tarce grube oczka .Gotujemy dodajemy pieprz ,wegetę .Na maśle smażymy starte na tarce ogórki .Dodajemy do zupy . Wyciągamy udko obieramy mięsko kroimy dodajemy do zupy .Gotujemy ok 10 min .Dodajemy posiekany koperek i śmietankę już nie gotujemy ściągamy z palnika .

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    patelka

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    mniam mniam
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    smaczna i zdrowa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    idealna na kaca
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    pychota
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    moja ulubiona
  • 0
    original
    Opublikowano

    olivka

    Ulubiona zupa, moge ja jeść codziennie.
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    wczoraj robiłam pyszna jest
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    moja ulubiona
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !