Sposób przygotowania

Buraki ugotować w łupach, obrać. Paprykę i cebulę przemielić przez maszynkę.Ocet, cukier i sól zagotować, dodać przyprawy.Zmielone paprykę i cebulę włożyć do zalewy,gotować przez 10 minut.Buraki utrzeć na grubej tarce, dodać do zalewy. Włożyć do słoików i pasteryzować 15 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam:)
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    moja mam tka robi
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Dawno nie robiłam , ale zrobię napewno
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    robię podobne. Pyszne są :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    jadłam jest pyszna szczególnie do potraw mięsnych
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    muszę zrobić :D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    już lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marek6

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    To musi być dobre!
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    muszę zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !