Sposób przygotowania

Zalewa wystarcza na 4-5 słoików. Do słoików wkładamy ogórki, kawałek chrzanu, kopru oraz 2 ząbki czosnku.Zalewę gotujemy, zalewamy ogórki i pasteryzujemy 5 minut.Zawsze wychodzą.Smacznego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Kocham je ;))))
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    bardzo lubie
  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Równiez lubię i robię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    uwielbiam :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    mogłabym je jeść ciągle;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Lulus20

    Jeszcze nigdy nie robiłam, ale teraz sie juz zmobilizuje :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    standardowe i dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    dobre i standardowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiktor188

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    świetna przegrycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    zanie długo znów bedzie je robić
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !