Sposób przygotowania

Żółty ser pokroić w plastry grubości 1 cm. Jajo rozbić trzepaczką na piane. Plastry sera posmarować cienko musztardą, posypać tartą bułką, zanurzyć w pianie z jaja, ponownie posypać tartą bułką. Smażyć na bardzo gorącym tłuszczu.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz18

    Dziś na kolację wypróbuję :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ale ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Dobre, ale kaloryczność wysoka nie średnia ;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo fajny przepis, należy jednak uważać, żeby ser się nie stopił.
  • 5
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    i nie wypłynął.
  • 0
    original
    Opublikowano

    basik00

    mojej mamie napewno by smakowały :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo smaczne!
  • 6
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marenka

    Fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    fajne
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    fajna przekąska
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    mógłbym spróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !