Sposób przygotowania

Cebulę zrumienić na smalcu, podlać wodą. Dodać liście laurowe i ziele angielskie, chwile gotować. Śmietanę z mąką, papryką i sosem w proszku zmiksować blenderem (gdy za gęste dolać trochę wody). Połączyć z duszoną cebulą, przyprawić do smaku solą, pieprzem, maggi i czosnkiem.
Podawać do mięs.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super do mięska
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kala9287

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny sosik.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !