Sposób przygotowania

Rybę oczyścić z ości, drobno pokrajać z cebulą, wymieszać i skropić kwaskiem cytrynowym rozpuszczonym w przegotowanej wodzie, dodać majonez, przyprawić do smaku. Ułożyć mieszaninę w słoiku, zalać olejem i lekko ucisnąć. Potrawa smaczniejsza jest drugiego dnia dlatego najlepiej przygotować ją na noc.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pasta wprost idealna na kanapki.
  • 4
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo lubię :)
  • 6
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Nigdy nie robiłem własnej pasty
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marenka

    smaczna
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Polecam.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Elżbieta18

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    lubię taką pastę rybną na kanapki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    bardzo lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    bardzo lubię taka paste
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    bardzo lubię taka paste

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !