Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wedzonej ryby

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Wędzona ryba 40 dkg
cebula 1

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wedzonej ryby

Rybę oczyścić z ości, drobno pokrajać z cebulą, wymieszać i skropić kwaskiem cytrynowym rozpuszczonym w przegotowanej wodzie, dodać majonez, przyprawić do smaku. Ułożyć mieszaninę w słoiku, zalać olejem i lekko ucisnąć. Potrawa smaczniejsza jest drugiego dnia dlatego najlepiej przygotować ją na noc.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Barbara55 21.08.2011 18:10
bardzo lubię taka paste
Barbara55 21.08.2011 18:10
bardzo lubię taka paste
kielcok1 19.06.2011 17:25
bardzo lubię
rakow2
rakow2 06.03.2011 15:51
lubię taką pastę rybną na kanapki
Elżbieta18 27.02.2011 17:20
super
justyna111 24.09.2010 18:10
super
Lidia11 24.09.2010 13:32
fajny przepis
marta639 17.09.2010 18:08
Polecam.
marenka 13.09.2010 07:34
smaczna
Katarzyna/kate1980 12.07.2010 13:05
uwielbiam
rosik93 12.07.2010 12:56
Nigdy nie robiłem własnej pasty
elwal
elwal 11.07.2010 00:16
Bardzo lubię :)
gacopierz23 03.06.2010 15:19
pychota
IlonaAlbertos 30.04.2010 13:14
Pasta wprost idealna na kanapki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak