Sposób przygotowania

Mięso gotować z warzywami i przyprawami w 3 szklankach wody około 45 minut na wolnym ogniu. Do przecedzonego wywaru (około 0,5 l) dodać rozpuszczoną żelatynę. Schab pokroić w plastry i ułożyć na głębokim półmisku, zalać wywarem z żelatyną. Włożyć do lodówki do stężenia.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny schabik no i ten kwiatek
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    bardzo lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !