Sposób przygotowania

Pokrojoną w drobną kostkę cebulę połączyć z mielonym mięsem. Dodać jajko, bułkę tartą, przyprawy. Masę dobrze wyrobić. Na folii aluminiowej formować kwadratowe placuszki, nałożyć kukurydzę i paprykę pokrojoną w kostkę i zwijać w ruloniki. Każdy rulonik szczelnie owinąć folią aluminiową. Ułożyć na brytfannie, włożyć do piekarnika, piec około godziny w 200 stopniach. Po ostudzeniu ściągnąć folię i włożyć do jasnego sosu, zagotować.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Fajne...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    mniam ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    wyglądają super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne jedzonko
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pychotka
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    baaaardzo apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają genialnie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Mielone ma to do siebie,że świetnie komponuje się z różnymi dodatkami.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lubię tak kombinować w kuchni..

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !