Sposób przygotowania

Mięso kroimy w plastry, przyprawiamy sola i pieprzem i smazymy na rozgrzanym oleju. Na osobnej patelni smazymy na masle kurki, po 10 min jak wydobeda z siebie soki dodajemy do nich pokrojona w kostke cebule. Do miesa dodajemy kostek grzybowa. Jak miesa juz jest miekkie dodajemy kurki z cebula i dokladamy smietane. Podajemy z kasza gryczana.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    coś pięknego :) Uwielbiam grzybki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    A to juz wogóle jest świetne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Bardzo dobry przepis, taki sosik musi być naprawdę smaczny.
  • 5
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    Smaczne bo wyczekiwane cały rok!
  • 3
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    cudo
  • 3
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    extra
  • 4
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    nieziemska
  • 8
    original
    Opublikowano

    aginaa

    bardzo smaczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    zdjęcia smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    smacznitki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    eleganckie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    mmm! super :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !