Sposób przygotowania

Do garnka wlać wodę i wrzucić warzywa, ugotować do miękkości, dodać bulionetkę i jeszcze chwilę pogotować, doprawić pieprzem, posypać zieleniną. Podawać z usmażonymi naleśnikami pokrojonymi w makaroniki.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda apetycznie
  • 7
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    musi fajnie smakowac
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    pipi765

    ale smakowicie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacyjny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacyjny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    nie jadłam jeszcze tak, ale będe musiała wypróbować ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    świetny pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    Bardzo dobre zwłaszcza jak zostały z poprzedniego dnia naleśniki
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    oryginalny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !