Sposób przygotowania

Kiedyś robiłam teraz nie mam na to czasu , a zwłaszcza w niedzielę . Mąkę wysypujemy na stolnicę , wbijamy 2 jajka solimy i wyrabiamy ciasto, rozwałkować cienko i zostawiamy do przyschnięcia . Następnie sypiemy lekko mąką zwijamy w rulonik szer. 4-5 cm i krajać cienki pasek na ok.1cm .

Komentarze

  • 8
    original
    Opublikowano

    Kate131

    nie ma jak domowy makaron
  • 6
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    właśnie
  • 6
    original
    Opublikowano

    Beata73

    nie wyobrażam sobie rosołu bez domowego makaronu!!
  • 5
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Ja raz w życiu jadłam naprawdę przepyszny co niedziela domowy
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oj dawno nie robiłam makaronu, a właśnie taki jest najlepszy
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ja też nie pamiętam kiedy ostatnio sama robiłam makaron... Człowiek jest wygodny i woli kupić w sklepie, pomimo, że smak niestety nie jest juz ten sam co domowy :(
  • 6
    original
    Opublikowano

    plocia

    nie ma to jak samorodny makaron
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie moje zdjęcie
  • 4
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    uwielbiam taki makaron:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    nie będę oryginalna, ja też uwielbiam taki domowy makaron :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !