Sposób przygotowania

Brukselkę czyścimy , zalewamy wrzątkiem z dodatkiem soli i cukru zagotować pod przykryciem, potem odkryć na chwilkę i gotować jeszcze pod przykryciem 15 min aż będzie miękka, następnie wykładamy do salaterek lub talerzyka i polewamy bułką tartą ze stopionym masełkiem.

Komentarze

  • 8
    original
    Opublikowano

    Kate131

    uwielbiam taka
  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Ja równiez mogłabym jeśc taką brukselkę
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z pewnością zdrowa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    lubię brukselkę..
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ooooo, lubię też brukselkę....
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    muszę koniecznie spróbować;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    tradycyjnie pyszna
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    poproszę:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dawno nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !