Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ŻEBERKA Z KAPUSTĄ

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

żeberka 1 kg
mąka 35 g
tłuszcz
pieprz
sól
ziele angielskie
cebula 200 g
kapusta 2 pokrojona w grubą kostkę

Przepis i sposób przygotowania na: ŻEBERKA Z KAPUSTĄ

Kapustę sparzyć wrzącą wodą.
Żeberka podzielić na porcję, włożyć do gorącej wody i gotować.
Kapustę dodać do żeberek i ziele angielskie, gotować do miękkości.
Gotową potrawę zaprawić, tłuszczem z mąką, zagotować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak