Sposób przygotowania

Zagotować wodę do wrzenia, włożyć mięso pokrojone w kostkę, kostkę rosołku, ziele angielskie, liść laurowy. Posolić do smaku. Gotować godzinę na średnim gazie, po godzinie dodać obrane i pokrojone ziemniaki, marchewkę, obrana cebulę w dwóch połówkach. Następnie rozpuszczamy margarynę w małym garnuszku. Dołożyć paprykę w proszku, parę razy zamieszać, dolać rozrobiony koncentrat pomidorowy z woda z zupy, potrzymać chwilę na ogniu. Następnie dodać do zupy i gotować razem nie więcej jak 2 godziny.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Szkoda że nie ma zdjęcia
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    lubię takie zupy jeść zimą
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    zimą na rozgrzewkę jak znalazł
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    bardzo apetyczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    pysznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    świetna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !