Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

POLEWA DO CIASTA BIAŁA

4.0
(28)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier puder 250 g
mleko gorące 4 łyżki
tłuszcz 25 g

Przepis i sposób przygotowania na: POLEWA DO CIASTA BIAŁA

Cukier przesiać dodać gorące mleko, mieszać do uzyskania gęstej polewy.
Roztopić tłuszcz i połączyć z wcześniej przygotowaną masą, polać ciasto.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak