Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

GULASZ WĘGIERSKI

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mięso gulaszowe wieprzowe 200 g
mąka
tłuszcz
sól
pieprz
koncentrat pomidorowy 2 łyżki
Papryka ostra mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: GULASZ WĘGIERSKI

Mięso gulaszowe oprószyć mąką i obsmażyć na patelni.
Przełożyć mięso do rondla i podlać niewielką ilością wody.
Dodać przyprawy i dusić do miękkości.
Gdy mięso jest miękkie dodać koncentrat pomidorowy i paprykę w proszku, wymieszać, zagotować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jolaxa1 01.07.2011 22:37
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak