Przepis i sposób przygotowania na: Kluski z sosem, czyli kładzione po mojemu :)
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
masło lub margaryna | 60 g |
jaja | 3 szt |
mąka pszenna | 350 g |
woda zimna | 4 łyżki |
sól do smaku |
cebula | 1/2 szt |
pieczarki | 300 g |
mięso wieprzowe | 200 g |
śmietana 12% | 2 łyżki |
mąka pszenna | 1 łyżeczka |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
olej do smażenia | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: