Przepis i sposób przygotowania na: Tarta migdałowa z borówkami i winogronem
Kroki postępowania
Dodaję zmielone migdały, jajka, mąkę i miksuję.
Upieczoną tartę studzimy.
mąka pszenna | 2 szkalnki |
masło 82% | 125 gram |
żółtko jajek | 1 sztuka |
woda | 50 ml |
cukier puder | 4 łyżki |
migdały | 200 gram |
masło 82% | 120 gram |
cukier puder | 1 szklanka |
jajko | 2 sztuki |
mąka | 1 łyżka |
śmietana kremówka | 0,5 litra |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżeczki |
cukier puder | 3 łyżki |
galaretka niebieska | 1 opakowanie |
borówka amerykańska | 250 gram |
winogrona białe | 300 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: