Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mięsna rolada nadziewana pieczarkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 1 kg
pieczarki 300 gram
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat 1 opakowanie
jajko 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: mięsna rolada nadziewana pieczarkami

Mięso mielone,wyrabiamy z jaikiem i rzyprawą. Pieczarki myjemy, duze kroimy na pół.Mieso układamy na foli aluminiowej robiac niewielki prostokąt. na srodku układamy pieczarki zwijamy tak aby folia nie weszla do srodka.Zawijamy w folie ,pieczemy 1 godzine,w 180 stopniach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka/picola 05.02.2012 16:33
coś smacznego
marta1371 05.09.2011 23:48
Wypróbuję ale sądzę ,że jest pyszna
noculos 30.09.2010 21:58
musze wyprobowac

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak