Sposób przygotowania

Mięso podzielić na dwie porcje. Zbić delikatnie tłuczkiem. Z oleju, rozgniecionego czosnku, soli, pieprzu, soku z cytryny, chilli przygotować marynatę. Posmarować kotlety z obu stron, odstawić na 0,5 h w chłodne miejsce. Grillujemy po 8-10 minut z każdej strony.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Pychota:)
  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolajka

    tylko czekam na pogodę!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    świetny przepis na sezon grillowy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    bardzo apetyczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyglądają świetnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ?wietne jedzonko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale pi?kny kawa?ek mi?ska, smakowity :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pychota!
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczne
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    coś pysznego
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ale teraz by się zajdło kawałek takiego dobrego mięsa;):)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !