Składniki:
kiełbasa pokrojona w kostkę | 10 g |
zakwas (żur) | 200 ml |
śmietana | 10 ml |
mąka | 3 g |
majeranek | |
wywar z warzyw | 100 ml |
pieprz | |
sól | |
czosnek | |
boczek wędzony | 5 g |
jajko ugotowane na twardo | 1 pokrojone w kostkę |
chleb | 1 piętka |
kiełbasa pokrojona w kostkę | 10 g |
zakwas (żur) | 200 ml |
śmietana | 10 ml |
mąka | 3 g |
majeranek | |
wywar z warzyw | 100 ml |
pieprz | |
sól | |
czosnek | |
boczek wędzony | 5 g |
jajko ugotowane na twardo | 1 pokrojone w kostkę |
chleb | 1 piętka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: