Sposób przygotowania

Ubić jajka z cukrem, na puszysty krem, dodać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia.
Ciasto wylać do wysmarowanej formy, i piec w 175 stop, przez 25 minut.
Krem
Śmietanę ubić z 1 łyżką cukru pudru.
Galaretkę rozpuścić w jednej szklance wrzącej wody, ostudzić.
Tężejącą galaretkę dodać do śmietany, jeszcze trochę ubijać.
Na wystudzone ciasto, rozsmarować gęstą masę.
Ananasy pokroić w kostkę , ułożyć na masie.
Wiórki kokosowe zrumienić na suchej patelni, posypać wierzch ciasta.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Wygląda bardzo apetycznie:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !