Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KAPUSTA Z KOPERKIEM

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

koper włoski 2 łyżki
ocet winny 3 łyżki
bekon 200 g
kapusta biała 1 główka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: KAPUSTA Z KOPERKIEM

Kapustę obrać z wierzchnich liści, oczyści, umyć, poszatkować. Bekon pokroić na plastry, przesmażyć. Do bekonu dodać kapustę, podlać wodą, dodać przyprawy i gotować do miękkości.
* kapusta biała 1 główka
* 200 g
* ocet winny 3 łyż
* koper włoski 2 łyż
* pieprz
* sól

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Michał G 29.10.2013 10:21
moja ulubiona
angelusia111 19.12.2011 10:29
Między innymi dla świeżej kapusty i koperku nie mogę doczekać się lata:)
SyMiki 09.10.2011 08:51
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak