Sposób przygotowania

Tortownicę wyłożyć papierem do pieczenia i na spód wyłożyć pokruszone ciasteczka zbożowe wymieszane z rozpuszczonym masłem.

Żelatynę rozpuścić w 1/4 gorącej wody, przestudzić. Ramę Cremefine ubić, dodać cukier puder i cały czas ubijając połączyć z serkiem mascarpone, maślanką i cappuccino (niewielką ilość pozostawić do posypania po wierzchu). Na samym końcu dodać żelatynę, dokładnie wymieszać i przełożyć do tortownicy. Po wierzchu posypać pozostawionym cappuccino. wstawić do zamrażarki na minimum 5 godzin.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    ciekawy przepis,na pewno smaczny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    w sam raz na zbliżające się lato...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    ooo super...
  • 3
    original
    Opublikowano

    ajres

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    ajres

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !