Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chleb faszerowany warstwowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone wołowe 200 gram
filet z kurczaka 200 gram
ser żółty 300 gram
zioła 1 pęczek
olej do smażenia
chleb 1 okrągły

Przepis i sposób przygotowania na: Chleb faszerowany warstwowy

Z chleba należy ostrożnie odciąć wierzch, i wydrążyć miasz. Mieso mielone przyprawiamy solą i ziołami i smarzymy. kurczaka kroimy w kostkę przyprawiamy i również smażymy. Ser ścieramy na tartce. Na dno chlebka układamy usmażone mięso mielone i polowę sera , następnie kurczaka i ser zapiekamy 20 minut w 180 stopniach. mozna podawać z keczupem lub sosem czosnkowym.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

usmiech 05.01.2012 22:41
zaskakujący przepis
noculos 21.09.2010 11:17
pychota

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak