Sposób przygotowania

Czasem trzeba zrobić coś szybkiego z tego co jest w domu tak by ,,rwało oczy \"
Jajka ugotować na twardo .Ostudzić . Obrać .Przekroić na połówki. Ułożyć na sałacie .
Dekorować . Proponuję 3 wersje :
- mięso raków na majonezie rzodkiewkowym :( zmieszać odrobinę majonezu z utartą rzodkiewką ) ułożonym na połówce jajka , posypane utartą rzodkiewką i obłożone mięsem raka
-cawiart zielony na majonezie o smaku Wasabi :( zmieszać odrobinę majonezu z chrzanem Wasabi ) ułożonym na połówkach jajek , udekorowane zielonym cawiartem
-cawiar czerwony na majonezie paprykowym : ( zmieszać odrobinę majonezu z Sosem Sambal Oelek i drobniutko pokrojoną papryką ) ułożonym na połówkach jajek , udekorowane czerwonym cawiartem i paseczkami papryki + listki natki pietruszki

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Bardzo dobry pomysł podczas wizyty niespodziewanych gości.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    kolorowo
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    fajnie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !