Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kasza gryczana z dynią i pieczarkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Smażenie

cebula biała 1/2 szt
pieczarki 4 szt
dynia 1/2 kg

gotowanie

kasza gryczana 1 torebka

Przepis i sposób przygotowania na: Kasza gryczana z dynią i pieczarkami

Kaszę ugotować według przepisu na opakowaniu.
Cebulkę pokroić i usmażyć na patelni. Pieczarki pokroić i dodać do smażenia do cebulki. Do usmażonych już pieczarek i cebulki dodać pokrojoną dynię. Na koniec do usmażonych warzyw dodać ugotowaną wcześniej kaszę. Dodać sól do smaku i wszystko razem wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 23.10.2014 10:35
pyszne danie;)
erym 23.10.2014 00:17
uwielbiam kombinowane dania z kasza gryczana, super dla mnie!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak