Sposób przygotowania

Herbatę należy zaparzyć i przecedzić, wymieszać z cukrem, rumem, sokiem z cytryny oraz żelatyną namoczoną w zimnej wodzie. Zagotowujemy całość mieszając trzepaczką. Kompotierki płuczemy zimną wodą. Wlewamy galaretkę i pozostawiamy do zastygnięcia.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Ozdobione listkami mięty- idealny deser na upały
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    ciekawy przepis:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    o czymś takim nie słyszałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Brigitte

    bardzo wysublimowany pomysł :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawy pomysł :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !