Sposób przygotowania

Kurczaka podziel na porcje, natrzyj sola i ziołami. Odstaw na godzinę. Masło i olej rozgrzej w rondlu, zrumień mięso, posyp zmielonymi migdałami i duś 20 minut. Bułkę pokrój na kromki, cienko posmaruj masłem, posyp płatkami migdałów i zapiecz na rumiano. Posyp zieleniną i podawaj do kurczaka.

Komentarze

  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    uwielbiam migdały więć przepis jak dla mnie godny uwagi
  • 7
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniałe danie na niedzielny obiad!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    pyszny, idealny aby kogoś zaskoczyć pomysłem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    brzmi smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    super danie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ciekawy w smaku
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ma ciekawy smak
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    cudowny smak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !