Sposób przygotowania

Mąkę, cukier puder, żółtko i całe jajko, masło,mleko i amoniak wyrobić na gładkie ciasto. Rozwałkować na stolnicy i wykrawać ciasteczka. Przed ułożeniem na blachę, maczać w białku i cukrze trzcinowym. Piec na złoty kolor.

Komentarze

  • 8
    original
    Opublikowano

    Beata73

    moja rodzinka je uwielbia!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    pychotne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowite :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniamniusie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    przepyszne ciasteczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszne i szybkie do zrobienia
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    szybkie i podzielne
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    polecam bo są pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    proste i podzielne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !