Sposób przygotowania

Bułkę należy okroić ze skórki i pokroić w poprzek na kromki o grubości ok. 1 cm. Skropić je rumem. Posmarować dżemem. Migdały należy sparzyć i obrać ze skórki, a następnie ułożyć je dekoracyjnie na grzankach. Stapiamy masło i polewamy nim nasze grzanki. Wsadzamy do piekarnika i zapiekamy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    rewelacja :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    kupiska

    ale jak to bułka pszenna z rumem?
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    bardzo fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !