Sposób przygotowania

• rukolę i sałatę myjemy, suszymy i rwiemy na kawałki,
• układamy na talerzach,
• polędwicę kroimy w paski, układamy na sałacie,
• orzechy prażymy na suchej patelni,
• dodajemy do sałatki razem z oliwkami,
• z oliwy, soku, octu, miodu, soli i pieprzu robimy dressing, polewamy sałatkę,
• na wierzchu układamy po jednej brzoskwini,
• ser kroimy w kostkę, układamy na brzoskwini, polewamy łyżeczką żurawiny

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    profesjonalnie i smacznie
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    świetnie podane
  • 4
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    wygląd apieknie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    fajne i dobre
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Ale pyszności!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    bombowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda przepięknie
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    ciekawa ta przekąska
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !