Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować w mundurkach, obrać i pokroić w kostkę, skropić białym winem. Fasolkę oczyścić z włókien, włożyć do wrzącej wody z cukrem i solą, ugotować do miękkości, odcedzić. Ziemniaki wymieszać z fasolką, posolić doprawić majonezem.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ciekawa.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    bardzo elegancka
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    no to elegancko
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    tą sałatkę trzeba jeść w krawacie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    darus

    no bardzo elegancka ;-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    jak elegancka to super :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !