Sposób przygotowania

Ubić sztywną pianę z białek. Dalej ubijać, dodając stopniowo cukier i po jednym żółtku, na końcu dodać mąkę połączoną z proszkiem do pieczenia. Krążki jabłek zanurzać w cieście, kłaść na rozgrzany tłuszcz i smażyć z obu stron.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Zjadłabym takie jabłko
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ciekawy przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Przepis wypróbowany super
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    fajne takie smażone jabłka
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    naprawde super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Danuta_Prorok

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawe.
  • 4
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    są pyszne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pycha;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    ciekawa propozycja wykorzystania jabłek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    dla mnie bomba :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    świetne
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo smaczne ...robię tak
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszne są polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbigniew1975

    super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !