Sposób przygotowania

Żeberka po oczyszczeniu kroimy na mniejsze porcje i osuszamy na papierowym ręczniku. Posypujemy przyprawami, dodajemy pokrojoną marchewkę, cebulę, fasolę szparagową(należy obciąć jej końcówki). Podlewamy wodą i dusimy pod przykryciem aż mięso będzie miękkie.W czasie duszenia dolewamy wodą.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha,moje smaki
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    Żeberka uwielbiam w marynacie słodko kwaśnej
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    smaczne połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !