Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

schab pod pierzynką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości
marchewka 3
pieczarki 50 dag
Kucharek przyprawa do potraw
masło
majonez 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: schab pod pierzynką

schab kroimy w plastry i rozbijamy oprószamy kucharkiem i pieprzem pieczarki i cebulę kroimy w plastry i podsmażamy na masle marchewki również kroimy w plasterki schab układamy w natłuszczonym naczyniu żaroodpornym układamy pieczarki marchewki i łyżkę majonezu pieczemy ok 1 godziny

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 11.11.2010 00:15
super
monisia1977 24.10.2010 07:06
polecam!!
Emilia22 30.09.2010 08:58
pychota

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak