Sposób przygotowania

Mięso kroimy na kawałki, posypujemy przyprawami, polewamy oliwa, mieszamy i odstawiamy na 60 min do lodówki.

Następnie na patyczki nakładamy na przemian mięso i warzywa.

Pieczemy w piekarniku 180 stopniach ok 40 minut lub na grillu.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    aż poczułam się głodna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    bardzo smaczne sa takie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    szaszłyki pierwsza klasa
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    apetyczne danie !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !