Sposób przygotowania

Wszystkie składniki pokroić na mniejsze kawałki.
Kapustę owijamy folią aluminiową. Na wykałaczki nabijamy dowolnie różne składniki, wbijamy w kapustę blisko siebie tworząc jeżyka.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    bas113

    rewelacyjnie wyglada
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Apetycznie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    samo zdrowie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ładnie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    świetna przekąska
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    wyglądają pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !