Sposób przygotowania

Jabłka przepuścić przez sokowirówkę. Otrzymany sok przecedzić przez sito i dodać cukier i wymieszać.
Przelać sok do butelek i pasteryzować ok. 15-20 min w temperaturze 80 stopni.

Pić schłodzony.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    schłodzony na upały wymarzony
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ntalia

    Super
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    schłodzony smakuje lepiej
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    dla mnie bomba
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    dobry na upalne dni
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    zdrowy sok

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !