Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SOK JABŁKOWY

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jabłko 2 kg
cukier 5-6 dag

Przepis i sposób przygotowania na: SOK JABŁKOWY

Jabłka przepuścić przez sokowirówkę. Otrzymany sok przecedzić przez sito i dodać cukier i wymieszać.
Przelać sok do butelek i pasteryzować ok. 15-20 min w temperaturze 80 stopni.

Pić schłodzony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 21.05.2012 10:06
zdrowy sok
Barbara55 02.07.2011 15:07
dobry na upalne dni
kielcok1 05.06.2011 15:51
dla mnie bomba
rakow2
rakow2 24.02.2011 15:53
schłodzony smakuje lepiej
Ntalia 04.12.2010 13:21
Super
Krzysztof42 23.08.2010 13:10
schłodzony na upały wymarzony

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak