Sposób przygotowania

Brokuł podzielić na różyczki i opłukać. Wrzucić do wrzącej, osolonej wody i gotować przez około 6 minut pod przykryciem. Następnie odcedzić i ostudzić. Ogórki konserwowe pokroić w kostkę i osączyć z soku.
Do miski przełożyć brokuł i ogórki konserwowe. Następnie dodać słonecznik, majonez, musztardę, ostrą paprykę w proszku, bazylię, sól morską i pieprz do smaku. Wszystko razem dokładnie wymieszać i włożyć na około 60 minut do lodówki.
Smacznego.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    zapowiada się pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !