Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rumsztyk

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rostbet z kością 700 g
smalec 40 g
masło 20 g
mąka 10 g
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: rumsztyk

z rostbefu usunąć kości pokroić na 4 części i rozbić na plastry mięso doprawić włożyć na rozgrzany tłuszcz i smażyć z obu stron pod koniec smażenia dodać masło podawać na gorąco z frytkami i sałatka

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KasiaK90 11.08.2011 20:51
pycha
malaczarna23 10.08.2011 11:29
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak