Sposób przygotowania

Piersi z kurczaka pokroić w kostkę, oprószyć przyprawą do kurczaka, włożyć na godzinę do lodówki. Następnie mięso zrumienić na oleju, dodając posiekaną cebulkę. Gdy wszystko się lekko zrumieni dodać pokrojone pieczarki, chwile poddusić. Po chwili dodać pokrojona w kostkę cukinię, paprykę i obgotowaną fasolę szparagową. Dusić około 10 minut. Pomidory sparzyć, ograć ze skórki, pokroić w kostkę i wrzucić do mięsa z warzywami, chwilkę gotować, przyprawić solą, pieprzem i maggi.
Podawać z makaronem.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda znakomicie :)
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Zgadzam się z tobą
  • 8
    original
    Opublikowano

    plocia

    ooo z makaronem wypróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja to poprosze na kolacje
  • 5
    original
    Opublikowano

    banditka

    tez chce na kolacyjke taki talerzyk :) z kurczakiem
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    PYSZNOSCI
  • 6
    original
    Opublikowano

    Kate131

    PYSZNOSCI
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Świetne danie
  • 3
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    wyśmienity przepis;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha;]
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smakowite danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię takie dania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !