Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryba w panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety rybne 4 szt
jajko 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat wg uznania
olej 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: ryba w panierce

Filety zapanierować mocząc w jajku i obtaczając w bułce. Smażyć na oleju. Podawać np. z surówką z marchwii i selera.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 18.01.2013 21:22
rewelacja:)
Smakosz6 20.10.2011 10:21
mniam
buksiak12 27.08.2010 16:19
super sprawa
Dorota71 27.08.2010 11:31
ciekawe jak smakuje
Emilia22 27.08.2010 10:55
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak