Sposób przygotowania

Włoszczyznę i obrane ziemnaki pokroic, cebulę posiekac. Wszystko wrzucic do wrzątku. Grzyby oczyścic i pokroic w paseczki, dodac do zupy. Gotowac około 20 minut, przyprawic solą, pieprzem i śmietaną. Przed podaniem posypac natką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    Już wkrótce sezona na maślaczki, trzeba schowac przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    zupa za jaką przepadam
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    lubię taką zupę i lubię zbierać maślaki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    w sezonie często taką jemy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    lubię maślaki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !