Sposób przygotowania

Wszystkie składniki mieszamy dokładnie na jednolitą masę, następnie odstawiamy na pół godziny do wyrośnięcia. Ciasto przekładamy na blachę z pół kostki margaryny cukru i mąki robimy kruszonki i posypujemy nimi ciasto i pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez 1 godzinę.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    wypróbuję, chociaż nie nam ręki do ciast drożdżowych
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    moja babcia taki piekła
  • 8
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    moja mama zawsze takie robiła
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z malinami
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    niezłe ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !