Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli i pora

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wędzona makrela 1 mała szt
por 1/2 szt
jajko 1 szt
masło 1 łyżeczka
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli i pora

Przygotować wszystkie składniki: makrelę dokładnie obrać z ości. Por oczyścić, pokroić. Ugotować i ostudzić jajko na twardo. Wrzucić składniki do rozdrabniacza, ewentualnie bardzo drobno pokroić. Dodać masło, wymieszać. Doprawić do smaku pieprzem.
Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 04.10.2014 15:23
bardzo dobra
erym 02.10.2014 00:38
widze, ze czesto uzywasz pora i laczysz go w roznych daniach :)
teresa18 20.09.2014 17:27
ciekawy dodatek do chleba
nogawkuchni 20.09.2014 14:09
Pyszna pasta,chętnie bym zjadła kanapkę z taką pastą.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak