Przepis i sposób przygotowania na: Morszczuk w papilotkach z warzywami na ostro
Kroki postępowania
Pyszna aromatyczna, musicie spróbować.
filet z morszczuka | 2 szt |
sól | 4 szt |
kolendra mielona | 4 szczypty |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | 4 szczypty |
lawenda | 4 szczypty suszona |
Gorczyca biała cała Prymat | 4 szczypty |
chilli | 4 szczypta/ płatki |
koper świeży | 2 gałązki małe |
pietruszka zielona | 4 gałazki małe |
oliwa | 2 łyżki |
marchew | 1 mała |
cukinie małe | 2 szt |
cebula czerwona | 1/2 szt |
cukier | 2 szczypty |
olej aromatyzowany | 2 łyżki pepperoni pikantyny |
sól | 2 szczypty |
kolendra | 2 szczypty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: