Sposób przygotowania

Oczyszczamy kapustę z uszkodzonych liści, płuczemy i cienko szatkujemy. Usuwamy grube nerwy i głąb. Posypujemy solą i pozostawiamy na około 20 minut. Rydze kroimy w paseczki, łączymy z kapustą. Jajka kroimy w kostkę i dodajemy do rydzów i kapusty. Siekamy natkę pietruszki i wraz z oliwą i dodajemy do reszty. Doprawiamy do smaku sokiem z cytryny i cukrem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    dobra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    ciekawe
  • 4
    original
    Opublikowano

    dianix

    nie jadlam nigdy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    to jest pyszne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    to jest pyszne !
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe połączenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    dla mnie nowość, ale brzmiąca smacznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !